Категории

Самозалепващ полиуретанов буфер МАГУС BM-33 Покажи в цял размер

Самозалепващ полиуретанов буфер МАГУС BM-33

Самозалепващите полиуретанови буфери МАГУС представляват гъвкави, абразивно устойчиви, самозалепващи се буферни елементи с различен адхезив, в различни цветове и форми.

 

Повече детайли

Добави в количка

Самозалепващ полиуретанов буфер МАГУС BM-33

Описание:

Magus™ самозалепващи буфери представляват гъвкави, абразивно устойчиви, самозалепващи се елементи, изработени от 100% полиуретан с акрилен адхезив, в различни цветове и форми. Използват се почти навсякъде, където има шум, шумно затваряне, затръшване, подхлъзване, надраскване, стъргане, плъзгане, вибрации или шум.

Използват се като крака на дъното на малки уреди, настолни или преносими електронни устройства, електронни шкафове, телефони, клавиатури, педали, везни, часовници, говорители, опаковки и компютри, като стопер за вратички, капаци и чекмеджета, като дистанционер за рамки на картини, за да предотврати сближаване, за електроника и автомобилни приложения, като протектор при пренасяне на стоки, при превоз, за запазване на части от директен контакт една с друга.

Монтаж

Почистете повърхността от мазнини, прах,  разтворители, остатъци. Хванете буфера отстрани и го отлепете от листа на основата. Залепете със силно притискане. Максимална сила на залепване се достига след 24 часа. Залепвайте при температури над +5°C.

Употреба:

  • Използва се като крака на дъното на малки уреди, настолни или преносими електронни устройства, електронни шкафове, телефони, клавиатури, педали, везни, часовници, говорители, опаковки и компютри
  • Като стопер за вратички, капаци и чекмеджета
  • Като дистанционер за рамки на картини, за да предотврати сближаване
  • За електроника и автомобилни приложения
  • Като протектор при пренасяне на стоки, при превоз
  • За запазване на части от директен контакт една с друга

 

 Характеристики:

ЛепилоСинтетичен каучук
Материал Полиуретан (Polyurethane)
Цвят Прозрачен
Брой в опаковката 15 броя
Диаметър 12.7 мм
Височина 3.8 мм
Твърдост 52 shore А
Модел ВМ-33
Форма специална
Подходящ за лепене върху ABS, Акрил, Стъкло, Метали, Поликарбонат и други

 

Производител: Magus™ Tapes

  Изтегли Каталог МАГУС (pdf)